Er du på udkig efter spisesteder i Lyngby?

Bor du i Lyngby, eller er du i nærheden og mangler et lækkert sted at få din sult stillet? Hos Café Mig og Annie tilbyder vi rig mulighed for et velsmagende måltid.

Et spisested i Lyngby med noget for alle

Med vores brede udvalg er du sikker på at tilfredsstille hele familiens lyster og præferencer. Vi har masser af plads, om I er to eller den helt store familie, som leder efter spisesteder, er der siddepladser til jer her.

Så hvad står der egentlig på menuen? Vi udvælger nøje vores råvarer til vores forskellige retter, og vi har et ønske om, at du altid kan få de “klassiske café retter”. Dog sigter vi også efter at holde menukortet moderne, og vi henter inspiration rundt omkring fra hele verden hjem til lille Lyngby, så maden er rig på smag og indtryk.

Vi ved, at der er mange muligheder for spisesteder i Lyngby, men hvis du skal have fingrene i Lyngbys mest velsmagende smørrebrød, burger, nachos eller salat, kan du roligt trille afsted mod vores café. Søger du efter spisesteder der tilbyder brunch, har du heldet med dig. Vi serverer nemlig de lækreste brunch-retter.

Café Mig og Annie et af de bedste spisesteder i Lyngby

Vi serverer alt fra cafémad til de lækreste desserter, og så tilbyder vi også drikkevarer for enhver smag. Så hvad end I er til et mættende måltid eller bare skal have en friskbrygget kaffe og et stykke kage, så er der rig mulighed for at få stillet al slags sult her.

Vores café i Lyngby er ét af de spisesteder, som prioriterer høj kvalitet og friske råvarer i stort stil. Vi udvælger nøje de fødevarer og ingredienser, vi bruger i vores madlavning. Vores mad er spækket med kvalitet, og det gælder både på smag og udseende, så du kan nemt og elegant kan dele dit måltid med dine instagramfølgere uden at være bange for, at æstetik og smag ikke går hånd i hånd.

Vi har et stort udvalg til vegetarer. Så hvis ikke du spiser kød eller har allergier, og du skal undgå udvalgte fødevarer, er du velkommen til at spørge vores personale om vejledning. Vi ved, at det kan være svært at finde spisesteder, der er gennemskuelige, hvis man har allergener eller diverse præferencer. Er det tilfældet, er vores gæster hjerteligt velkommen til at spørge.

Vores placering i Lyngby

Så hvad end om du befinder dig i Lyngby Storcenter eller nær Lyngby Hovedgade, kan du hurtigt og nemt søge tilflugt i vores café og få dig et dejligt måltid. Uanset om du er på jagt efter spisesteder, en god kop kaffe, et sted at studere eller noget helt fjerde, kan du sagtens smutte forbi vores café, og få lige hvad du trænger til.

Vi har drevet café de seneste 20 år, og vægter det gode og smagsrige måltid højt. Vores gæster kan dermed være sikre på, at deres måltid er lavet med kærlighed hele vejen igennem, og det mener vi også, at man sagtens kan smage. Vi prioriterer at være et af de bedste spisesteder placeret i Lyngby, og vi sætter stor pris på vores gæster og deres oplevelse af vores café.