Smørrebrød i Lyngby og omegn

Er du på udkig efter noget velsmagende smørrebrød, og er du i nærheden af Lyngby, så kan du slå et smut forbi Café Mig og Annie. Vi serverer lækre måltider, hvor der er lidt for enhver smag. Er du specifikt på jagt efter smørrebrød, har vi lækre retter med masser af toppings, som kan tilfredsstille enhver smag.

En overdådig menu med smørrebrød i Lyngby

Vores menu byder på forskellige slags smørrebrød, så om du er til rugbrød eller franskbrød, har vi begge. I Lyngby serverer vi vores retter med masser af lækre toppings, og vi har et udvalg, som omfavner både kødspisere og vegetarer. Hvis ikke du er til smørrebrød, byder vi også på lækre salater og andre delikate retter.

Vores franskbrød er hjemmebagt, og hvis du er mere til stenalderbrød, kan du også bestille det her. Vi bruger altid friske råvarer af høj kvalitet, så vi kan sikre, at den gode smag er intakt samtidig med, at vores gæster får glæde af de smagsrige oplevelser.

Lidt om vores udvalg i smørrebrød i Lyngby

Der er masser af muligheder alt efter, hvad du lige er i humør til. Mangler du inspiration? Så kan du med fordel bestille vores “New York”, som med sikkerhed tilfredsstiller alle dine smagsløg. Med avocado, philadelphia, granatæble og et spejlæg på toppen, er alle dine smagssanser bragt på spil. Så selvom du befinder dig i Lyngby, har dine smagsløg det som om, at de er i storbyen New York. Et pragteksemplar på, at du finder det lækreste smørrebrød i Lyngby, lige her. 

Hvis du er mere til kylling, kan du prøve vores populære “New Chick”, hvor du her får lækker kylling og avocado på et ristet rugbrød med chilimayo, syltede rødløg, granatæble og ærteskud. Vi har selvfølgelig mange andre delikate muligheder, som du kan orientere dig om på vores hjemmeside.

Er du i tvivl om, hvad du skal bestille? Så kan du spørge vores søde personale om anbefalinger, eller hvis du har nogle præferencer eller allergier, der skal tages hensyn til. Vi serverer også lækre desserter, som du kan bestille hele dagen og eventuelt nyde en friskbrygget kaffe til.

Vores delikate smørrebrød placeret midt i Lyngby

Der er mange muligheder for, hvad du kan vælge af måltider hos Café Mig og Annie. Du kan vide dig sikker i at få en kvalitetsoplevelse, der dækker alle dine smagsindtryk i vores menu. Yderligere lover vi også altid hyggelig stemning og god service.

Hvis du vælger at udforske vores smørrebrød, eller på forhånd vil smugkigge på, hvor lækkert det ser ud, kan du tage et kig på vores Instagram, hvor vi løbende poster fra vores hyggelige café. Så hvad end du er i Lyngby storcenter eller bare er i nærheden af caféen, kan du med sikkerhed få en skøn oplevelse hos os – det er stensikkert et besøg værd.