Café & Bistro i Ørestaden

Restaurant i Ørestad

Velkommen til vores nye bistro i Ørestaden, København! Vi er stolte af at præsentere denne tilføjelse til vores caféfamilie, der udspringer fra Café mig og Annie i Lyngby – en kærlighedsfyldt caféoplevelse gennem de sidste 20 år, nu i anden generation.

Vi mener, at kvalitet er nøglen, og derfor vælger vi altid de bedste råvarer. Vores koncept har altid været at holde os til det klassiske cafémenukort og bevare enkeltheden. Vi lader os inspirere af smagene fra hele verden for at skabe en kulinarisk oplevelse, der afspejler vores passion for god mad og hyggelige omgivelser. Velkommen til vores bistro, hvor tradition møder innovation i hjertet af Ørestaden!

 • ANNIE’S CÆSAR SALAT 129kr

  Kylling, romainesalat, brødcroutoner, cherrytomater, parmesan, saltede mandler og cæsardres

 • LYNGBY BRUNCH 169kr

  · Hjemmebagt brød · Smør & Vesterhavsost · Hjemmelavet marmelade · · Frisk frugt & Smoothie bowl ·

  Vælg mellem følgende: Små amerikanske pandekager eller croissant
  Bacon & brunchpølser eller lakserilette eller avocado (vegetarisk)
  Røræg eller spejlæg
  Friskpresset appelsinjuice eller æblejuice

MORGENMAD & BRUNCH

ALLE DAGE
KL. 9:30-13:00

SMØRREBRØD

ALLE DAGE
KL. 11.00-16.00

FROKOST / AFTEN

ALLE DAGE
KL. 16.30-20.00

Mig og Annie – din café i Ørestad

Som café i Ørestad er vores mission at bidrage til den rivende udvikling, som området har været igennem. Vi vil gerne være dit daglige pusterum, din yndlings restaurant og dit mødested for venner og familie. Uanset om du svinger forbi for at snuppe din morgenkaffe, nyder en brunch eller slutter dagen af med dem, du har kær, så er vores dør altid åben for dig.

Så træd indenfor, og mærk stemningen selv. Vi glæder os til at dele vores passion for mad, kvalitet og fællesskab med dig. Velkommen til Mig og Annie – din restaurant i Ørestad.

Vores hjerte slår for mad

Hos Café Mig og Annie er menukortet vores hjerte. Fra tidlig morgen til sen aften er vi her for at forkæle dig med alt fra lækker morgenmad og smagfulde brunchtallerkener til vores hyggelige aftensmåltider. Vi har taget det bedste fra det klassiske cafékøkken og tilføjet vores eget twist.

Vi tror på, at god mad ikke blot handler om ingredienserne, men også om de hænder, der tilbereder den, og de mennesker, der nyder den sammen. Som restaurant i Ørestad stræber vi efter at gøre hvert måltid til en sådan oplevelse, hvor kærligheden til mad og glæden ved at dele den skinner igennem.

Og ved du, hvad det bedste er? Vi holder åbent fra morgen til aften – hver dag. Så uanset hvornår på dagen, du har lyst til en bid mad, kan du altid svinge forbi.

Vores verdenskøkken i Ørestad

I hjertet af Café Mig og Annie ligger en dybfølt passion for råvarer af højeste kvalitet. Vi forstår, at fundamentet for ethvert uforglemmeligt måltid er de ingredienser, der anvendes til at skabe den.

Selvom vi har café i Ørestad, er vores menu en hyldest til den rige mangfoldighed af smage, som hele verden har at byde på. Vi lader os inspirere af kulinariske traditioner fra hele kloden, hvilket betyder, at du kan finde alt fra det hjertevarmende danske smørrebrød til franske klassikere eller asiatiske specialiteter.

Lad os tage dig med på en smagsrejse rundt i verden – uden at du behøver forlade Ørestad. Besøg Mig og Annie i dag!

Restaurant nær Royal Arena

Er du på udkig efter en restaurant nær Royal Arena? Hos Mig og Annie på Astrid Lindgrens Plads 1, 2300 København S, er du i perfekte omgivelser, kun et stenkast fra arenaen. Det gør os til det ideelle sted at starte eller afrunde din aften med et mindeværdigt måltid. Uanset om aftenen byder på en koncert, en sportsbegivenhed eller et andet stort event, kan du og dine venner nyde en lækker middag eller et hurtigt måltid i vores hyggelige café og restaurant.

Perfekte Ramme for Dit Selskab

Skal du arrangere et mindeværdigt selskab? Hos Bistro Mig og Annie er vi dedikerede til at skabe en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster. Vores charmerende atmosfære og lækre menu danner den perfekte ramme for selskaber på 10 personer og derover.