Morgenmad i Lyngby hos Café Mig & Annie

Mad lavet af kvalitetsrige råvarer

Café centralt i Lyngby

Vi serverer vores morgemad alle dage til kl. 13, og du finder alt fra det klassiske morgen menukort såsom græsk yoghurt m. bærkompot og müsli til amerikanske pandekager med sirup. Og så tilbyder vi også altid enten nogle kolde eller varme forfriskninger ved siden af. Hvad end hjertet og maven begærer i dag, så står vi klar til at servere morgenmad til dig.

Du finder Café Mig og Annie centralt i Lyngby på Lyngby Hovedgade, så der er rig mulighed for at tage et smut forbi til morgenmad inden dagens strabadser starter. Måske det er starten på en hyggelig weekend efterfulgt af den helt store shoppetur i centeret, eller til brunch sammen med vennerne. Uanset, så står vi altid klar med lækker morgenmad til dig og dit selskab.

Er du et rigtigt morgenmenneske, så kan du komme lige fra vi åbner kl. 10 i hverdagene eller kl 9:30 i weekenderne. Hvis du hellere foretrækker at blive hjemme og hygge under dynen til engang ud på formiddagen, så serverer vi vores morgenmad frem til kl. 13, så du stadig kan nå en god brunch i Lyngby.

Simpel men god
morgenmad i Lyngby

Vores ide har altid været at holde os til det klassiske café kort, og derfor forsøger vi så vidt muligt at holde det enkelt. Vi sørger ligeledes altid for, at kvaliteten på vores retter er i top, ved at vælge de rigtige råvarer. Kort beskrevet er vores morgenmad simpel, men god.

Vi arbejder ud fra, at laver man tingene selv fra bunden, og bruger de bedste råvarer, så får man det bedste resultat.

Inspirationen til vores morgenmad og andre retter er hentet fra rundt omkring i verden, hvilket du også vil kunne se på menukortet, på de navne vi har valgt at give de forskellige retter. Så kan du jo også sidde og drømme dig lidt væk til nye og spændende himmelstrøg, mens du nyder din morgenmad på vores café i hyggelige Lyngby.

Favoritterne på menukortet

Vores morgenmads menukort består af klassiske morgenmads retter fra rundt omkring i verden, samlet på en hyggelig café i Lyngby. Du kan se hele menukortet her.

For at nævne nogle af vores favoritter, kan du blandt andet få Chia Grød lavet på mandelmælk/kokosmælk m. topping af kokos, banan og blåbær, Avocado på ristet rugbrød med basilikumsmayo, syltet løg & spejlæg og Crouque Madame – toastet franskbrød, skinke, ost, spejlæg & sennepsmayo.

Hvis du har en sød tand, kan du også altid bestille vores amerikanske pandekager med sirup eller vores udvalg af hjemmebagte kager, herunder gulerodskage, nøddemazarin (bagt uden mel) eller rabarbertærte – mums!

Af drikkevarer har vi også et udvalg af friske juices, eller hvis du skal have lidt varmt, har vi et udvalg af kaffe, the og varm chokolade.

Besøg café Mig og Annie
i Lyngby

Café mig og Annie er en familieejet café, som vi har drevet med stor kærlig de sidste 20 år. Idag tilhører cafeen 2 generation, og vi er stadig lige så glade for at kunne byde gæster indenfor i Lyngby. 

Vi håber at se dig snart i vores hyggelige café. Husk at vi ikke tager imod bordreservationer, så du kommer bare, og så finder vi et bord til dig. 

Du er også altid velkommen til at følge med hos os på Facebook & Instagram.