Lækker brunch i Lyngby

Leder du efter en lækker brunch i Lyngby? Så er café mig og Annie det perfekte sted for dig, caféen ulmer af hyggelig stemning. Ved at spise her er du sikret lækker mad og kaffe lige fra morgenstunden af, til at klare resten af din dag.

Hyggelig brunchcafé i Lyngby

Vi har et bredt udvalg af forskellige retter, som kan tilfredsstille sulten hos både kødelskeren og vegetaren.

Vores brunch udvalg byder på både grød, yoghurt og forskellige slags smørrebrød med massere af topping. Derudover byder vi på de mest velsmagende amerikanske pandekager i hele lyngby, som med sikkerhed vil behage den søde tand. Derudover har vi selvfølgelig også en masse hjemmebag, det gælder både franskbrød, rugbrød eller du kan prøve vores populære stenalderbrød.

Hvis du er i nærheden af Lyngby, er det værd at tjekke vores store brunch sortiment ud. Vi har også nogle veganske muligheder, så frygt ej hvis du spiser plantebaseret, her er nemlig også noget for dig.

I Lyngby og in the mood for Brunch?

Vi ved at det ofte ikke kun er weekenden der kalder på lækker brunch, det kan være du og vennerne har brug for en eksamens pause, eller familien gerne vil ud og spise men skemaet gør at du kun har tid om formiddagen. Ingen grund til fortvivlelse, vores åbningstider er heldigvis lange, og du kan dermed altid komme forbi os i Lyngby, uanset om det er hverdag eller weekend.

Så hvis det er tømmermændene der trækker, og du har brug for en lækker brunch til at komme ovenpå, kan vi hos café Mig og Annie sagtens pleje din sult her. Det kan også være dig og familien er på tur i Lyngby og mangler et sted at stille sulten, jamen så er du kommet til det rette sted. Vi har også mange andre spændende retter på menuen, det gælder vores lækre smørrebrød med forskellige toppings, eller du kan prøve vores sunde bowls.

Vores café i Lyngby

Hvis du ikke er så meget til brunch, kan vi også byde på lækre café muligheder, da vi har massere på menukortet der ikke er i morgenmads kategorien. Vi sørger for dit måltid og opvasken, så det eneste du skal tænke på, er at nyde selskabet og spise dig mæt. Vi har altid hyggelig stemning og frisk brygget kaffe.

Udover at kunne byde på lækker brunch i lyngby, er vi hos Café Mig og Annie stolte af, at være en familieejet café som i dag tilhører 2. Generation. Vi har derfor også 20 års erfaring indenfor branchen, og laver kun kvalitetsmad af kærlighed og friske råvarer. Vi prioriterer god service og at maden er i top. Vores dygtige personale er altid klar til at tage hånd om dig.

Vores café er placeret tæt på Lyngby storcenter og der er rig mulighed for at udforske gaderne eller shoppe i stor stil. Så efter vores dejlige brunch eller kaffe kan du roligt begive dig ud i, at se hvad byen har at byde på. Læs denne blog anmeldelse Mig & Annie samt deres anmeldelser af Onyx stegepander samt meget andet.