Friskbrygget Kaffe i Lyngby

Mangler du en varm og lækker kop kaffe til din gode bog? Skal du mødes med en ny date eller dine studiekammerater? Så tag et smut forbi Café Mig og Annie i centrum af Lyngby.

Nyd din kaffe i Lyngby

Mig & Annie er stedet for dig, der bare elsker god mad og skøn kaffe. Vi er en lille cafe, der liger skønt placeret i Lyngby, og caféen danner de perfekte rammer for at studere, læse en bog, hygge med vennerne og alt derimellem. Her skal du ikke ud med den helt store pengepung for at få en friskbrygget kvalitetskaffe.

Her kan du få alt fra en standard filterkaffe til café latte og cappuccino, og er du til det lidt stærkere, byder vi også på espresso eller en cortado og meget mere. Vi serverer selvfølgelig plantemælk, hvis du foretrækker det. Derudover har vi karamel og vaniljesirup, hvis du er til den lidt sødere kaffe.

Har I vandret Lyngby rundt i flere timer, og er det lidt koldt udenfor? Hvis du skal have varmen tilbage i kroppen efter en lang gåtur, byder vi også på andre varme drikke end kaffe. Vi tilbyder nemlig en smagfuld varm chokolade, hvor du kan vælge enten flødeskum eller marshmallows til. Det kan vi stærkt anbefale til de lidt køligere tider.

Vil du have andet end kaffe?

Hvis du ikke er til kaffe, eller I mangler et sted at drikke en lille øl, er der også rig mulighed for det her. Vi ved, at der ikke er mange steder at nyde en god drink i Lyngby, og derfor serverer vi både fadøl og vin. Hos café Mig og Annie går vi op i kvalitet og smag, og vores udvalg består derfor af lokale øl fra Nørrebro Bryghus.

Skal det være alkoholfrit, serverer vi også alkoholfri øl og velsmagende sund juice. Vi tilbyder masser af forskellige drikkevarer, og som du kan høre, er der lidt for enhver smag. Du skal derfor ikke være bange for, at vi ikke har noget, som tilfredsstiller dine smagsløg.

Melder sulten sig, selvom du blot manglede en kop kaffe i nærheden af Lyngby? Så skal du ikke frygte, for vi har nemlig et stort udvalg af forskellige retter, som er passende til både morgen, middag og aften. Vi serverer nemlig henrivende smørrebrød, caféretter og salater hele dagen, og du kan se meget mere på vores menu.

Kom forbi og få serveret den bedste kaffe i Lyngby

Vi byder på god stemning, og så er vi placeret et stenkast fra Lyngby storcenter. Trænger shoppeturen derfor til en forfriskende pause, kan I nemt smutte forbi vores café og nyde en kop varm kaffe eller et lækkert måltid. Vores mål er, at vores gæster får god mad, som laves med stor kærlighed og friske råvarer.

Vi er en familieejet café og har mere end 20 års erfaring, så kvaliteten er i top og maden yderst velsmagende. Slå et smut forbi og oplev vores dejlige og ikke mindst hyggelige café i Lyngby.